Te vrem in echipa noastra!

Consultant imobiliar Sibiu - Locuri de munca imobiliare Sibiu

Te vrem in echipa noastra

In zilele noastre domeniul imobiliar este privit cu reticenta de profesionistii care performeaza in vanzari! Cu toate acestea in cei 4 ani de criza financiara, in fiecare an in parte, 3 din 10 persoane prezente in "Topul celor mai bine platiti angajati din Romania" sunt consultanti imobiliari!

Mai mult decat atat, piata imobiliara Sibiu a fost si ramane cea mai buna piata din Romania dupa Bucuresti pe acest segment!

Drept urmare, noi, cei de la agentie imobiliara Punct Imobiliare Sibiu, te provocam sa incerci acest domeniu extraordinar doar in cazul in care acum ai oarecare succes in ceea ce faci, iti doresti sa atingi noi culmi profesionale si financiare dar simti ca acest lucru nu este posibil in acea companie!

Intr-un mediu din ce in ce mai activ pe piata imobiliara, Punct Imobiliare impreuna cu echipa sa isi propun sa ofere clientilor sai un lucru banal, un lucru uitat de mult, servicii de calitate.

Daca doresti sa te alaturi unei echipe tinere, unei echipe orientati spre performanta atunci trimite-ne acum CV-ul tau pe adresa info@punctimobiliare.ro. Nu trebuie sa ai o pregatire prealabila, singurul lucru pe care il cerem de la tine este dorinta de a invata. Viitorii tai colegi de la Punct Imobiliare isi vor dedica timpul pentru instruirea ta si initierea in poate unul din cele mai vibrante domenii de munca din Sibiu.

Alaturi de noi aceste obiective sunt posibile, daca:

  • ai experienta in vanzari
  • permis de conducere
  • dispui de masina personala
  • cunosti limba engleza
  • ai excelente abilitati de comunicare si persuasiune
  • esti carismatic
  • obisnuiesti sa porti zilnic tinute business
  • si ai o dorinta arzatoare de autodepasire

Ce iti oferim in schimb? Iti oferim un mediu placut si linistit de munca, unde vom face tot posibilul sa zambesti in fiecare zi. Ai posibilitatea de a iti crea propriul program de munca, iar daca esti student te asteptam cu drag sa iti faci la noi internshipul sau practica. Pe langa toate acestea primesti bineinteles salariu fix, comisioane, bonusuri si cadouri pentru cei mai buni angajati ai lunii.

Te asteptam!

* Prin continuarea navigarii pe site-ul PUNCT IMOBILIARE accepti si esti de acord cu utilizarea de cookie-uri si cu termenii si conditiile de utilizare. Mai multe informatii Sunt de acord